Voor iedereen vanaf 4 jaar.

Wat gebeurt er als het vogeltje Tomas wordt meegenomen naar de onderwaterwereld. 

Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Locatie: Poppentheater Damiet van Dalsum

Er woonde eens ergens op de wereld een klein jongetje. Hij was een beetje anders dan de anderen. Hij had een baby kop en een rimpellijfe. Op het schoolplein lacht liedereen hem uit. Daarom verstopte hij zich in het zwart totdat hij prachtige vreemde muziek hoort.

Marionettenvoorstelling vanaf 4 jaar

Van Dalsum geeft in deze bewerking haar eigen visie op het tinnen soldaatje, dat verliefd wordt op een plaatje van een ballerina.

Papieren theaterspel met poppen aan touwtjes vanaf 3 jaar.

De wereld is ijskoud. Niemand houdt van elkaar, totdat het Bubbelbabbelbos geboren wordt.

Marionetten voorstelling  vanaf 4 jaar

Van een verre planeet komt Boike naar de aarde gevlogen. Hij heeft een ei bij zich. Daarin zit de oosterse prinses Laila. Het ei moet open gemaakt worden.

Schimmen- handpoppenspel vanaf 4 jaar.

In een te nauw straatje wonen, jonge gezonde en roze mensen tot kleine Frederik wordt geboren. Hij is groen.Als hij wordt weggestuurd uit de straat beleeft hij een geweldig avontuur. Een voorstelling over discriminatie.

Marionetten-hand poppenspel vanaf 4 jaar.

De zon en de maan houden zoveel van elkaar. Van al dat kusjes geven en kroelen ontstaat er een buikebolle-ei. Een voorstelling over liefde.

Handpoppen voorstelling vanaf 4 jaar

Kaatje wil als ze groot is danseresje worden, maar ze heeft geen benen en hele lange tenen. Wally het Stempelkussen geeft iedereen een stempeltje. Gelukkig heeft de dansdrakin sterretjes in haar ogen en kan het ijsbloemetje zich veranderen in een ijsberg. Een voorstelling over de baas spelen.
Kosten per kind 7,50 volwassenen 10,00

Marionetten voorstelling vanaf 5 jaar

Joost is alleen. Niemand wil met hem spelen. Hij maakt zijn eigen onderstebovenwereld. Tenslotte vliegt hij naar de zon en verandert in honderdduizend stofdeeltjes. Een voorstelling over pesten.

Top